Ben je een dierbare verloren en heb je behoefte om daar met iemand over te praten? Met ons kun je chatten. Anoniem en vertrouwelijk, met een deskundige vrijwilliger.

Gebruiksregels

Om ervoor te zorgen dat de chat op een goede manier verloopt, hebben we een paar regels opgesteld. Als je je aan deze regels houdt, blijft het chatten voor iedereen prettig en kunnen we je beter van dienst zijn.

Regels

  • Houd je gedurende de chat aan de gebruikelijke omgangsvormen. Gebruik bijvoorbeeld geen scheldwoorden of grove taal en doe geen racistische of discriminerende uitspraken
  • Schrijf tijdens het chatten niet onnodig woorden volledig in hoofdletters. Dat leest vervelend en komt over als schreeuwen.
  • Herhaal niet onnodig zinnen van de ander en voorkom al te lange letterreeksen. Dat leest vervelend.

Als je je niet aan deze regels houdt, kan pratenoververlies.nl je tijdelijk de toegang tot de chat weigeren. Afhankelijk van wat er is gebeurd, kan pratenoververlies.nl je ook voor langere tijd de toegang weigeren. pratenoververlies.nl heeft altijd en op elk moment het recht om je de toegang tot de chat te weigeren. We zijn niet verplicht om daarover uitleg te geven.

Opmerkingen en suggesties

We gaan niet in discussie over de regels en afspraken en de manier waarop de regels worden gecontroleerd. Heb je opmerkingen, vragen of suggesties dan kun je altijd mailen naar f.groenen@humanitas.nl